Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ο Νίκο Γουίλιαμς έκλεισε τα προφίλ του στα social media μετά από μια νύχτα προσβολών

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ισπανίας με την Οσασούνα να στέκεται όρθια στο «Σαν Μαμές» (1-1). Η νύχτα ήταν δύσκολη για ποδοσφαιριστές, προπονητές και οπαδούς των Βάσκων. Το σοκ του αποκλεισμού ήταν μεγαλύτερο για τον Νίκο Ουίλιαμς, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της κριτικής και των προσβολών που δέχθηκε μετά τι παιχνίδι.



Ο μικρότερος από τους αδελφούς Γουίλιαμς έφυγε από το γήπεδο απογοητευμένος έχοντας χάσει δύο καθαρές ευκαιρίες για να βάλει την Μπιλμπάο μπροστά στο σκορ. Αυτό στάθηκε η αφορμή για μερίδα οπαδών να ξεσπάσει εναντίον του μέσω social media οδηγώντας τον Νίκο να κλείσει τους λογαριασμούς του. Ο ποδοσφαιριστής ακύρωσε το Twitter πριν από μέρες και απόψε έκανε το ίδιο και με το Instagram. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχει σταθεί δημόσια στους λόγους.

Ο αδερφός του Ινιάκι Γουίλιαμς, εξέφρασε στο τέλος του αγώνα ποια ήταν η συναισθηματική κατάσταση του Νίκο, χωρίς ακόμα να έχει ιδέα τι θα ακολουθούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ξέρω τι συμβαίνει όταν αποτυγχάνεις και ξέρω τι θα περάσει ο αδελφός μου. Στη ζωή χάνεις περισσότερα από όσα κερδίζεις και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προσπαθείς και να συνεχίσεις να δουλεύεις. Ο αδελφός μου έχει σπουδαίο μέλλον και αυτό θα του χρησιμεύσει ως μάθημα . Ήρθε η ώρα να προχωρήσει μπροστά», τόνισε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.