Κλοπ: «Παίζεται η Ευρώπη, ακόμα κι αν δεν μπούμε στην τετράδα»

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Θέλοντας να πάρει την τρίτη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια μάχη στο PAOK Sports Arena (5/4, 19:45 ΕΡΤ 3).


Με σκοπό το 3/3 κόντρα στους «πράσινους» και θέλοντας να μην μπουν σε... περεταίρω περιπέτειες, ο Δικέφαλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Καλαμάτα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν εστιάσει όλη την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να σχολιάζει πως περιμένει το επικείμενο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως το «τριφύλλι» θα κάνει τα πάντα για να τους εκπλήξει.

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο να χαρούμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, επειδή έχουμε μπροστά μας ένα άκρως σοβαρό παιχνίδι για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έχουμε το πλεονέκτημα των δύο νικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σειρά τελείωσε.

Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να εκπλήξει, δεν έχει τίποτα να χάσει και για αυτό θα τα δώσει όλα. Θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί, να ξεχάσουμε ότι έγινε το Σαββατοκύριακο, και να ξεκινήσουμε από την αρχή, διότι κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή ιστορία. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω πως θα την έχουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους με μία ακόμα επιτυχία!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.