ΠΑΟΚ: Μέτρησε μία επιστροφή πριν τον Ολυμπιακό

Metrosport Team03 Απριλίου 2023

Το πρόγραμμα με τους διαδοχικούς αγώνες δεν δίνει περιθώρια ξεκούρασης και έτσι στον ΠΑΟΚ άφησαν άμεσα πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ, αρχίζοντας τη μίνι-προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης (5/4, 21:00) με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μέτρησε μία επιστροφή αφού ο Νάσμπεργκ τέθηκε στη διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τυπου ανεαφέρει: «Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Το πρόγραμμα είναι αμείλικτο κι απαιτεί η κάθε ομάδα να είναι άψογη στο transition...,να αφήνει πίσω γρήγορα το προηγούμενο παιχνίδι και να προχωράει άμεσα στο επόμενο.Η ΑΕΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν και στο μυαλό του αγωνιστικού τμήματος υπάρχει μόνο το παιχνίδι στο κόντρα στον Ολυμπιακό στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο,το γυμναστήριο και την πισίνα

Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με προθέρμανση,παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και οικογενοιακό δίτερμα.

Ο Ιβαν Νάσμπεργκ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας,με τον Γιασμίν Κούρτιτς να συνεχίζει με ατομικό και τον Τόμας Κεντζιόρα να ακολουθεί θεραπεία.

Την Τρίτη [04.04] ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.