ΠΑΟΚ: Ο Βόλος και ο «κίτρινος» κίνδυνος για πέντε ενόψει πλέι οφ

Metrosport Team10 Μαρτίου 2023

Ο εξαιρετικός ΠΑΟΚ με το εμφατικό 1-5 στη Λαμία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ματς που αναμένεται να διεξαχθεί στην Τούμπα την Μεγάλη Εβδομάδα.
Πλέον αφοσιώνεται στο Πρωτάθλημα και σε πρώτη φάση αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το διπλό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον ΝΠΣ για να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ, η κλήρωση των οποίων θα γίνει τη Δευτέρα.

Η καλή είδηση ήρθε χθες από τον Βιεϊρίνια καθώς μετά από ένα μεγάλο διάστημα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα. Ο Γιάννης Κάργας δούλεψε ατομικά σε υψηλή ένταση και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης , Φιλίπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι Σβαμπ, Ινγκασον, Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο κυριακάτικο ματς ώστε να μην δεχθούν την τέταρτη κίτρινη κάρτα που αυτομάτως σημαίνει απουσία από το πρώτο ματς των πλέι οφ.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να εκδράμουν στο Πανθεσσαλικό και από σήμερα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους που κοστίζει 20 ευρώ είτε από τα εκδοτήρια της Τούμπας είτε μέσω διαδικτύου.

Ο Αυγενάκης απαγόρεψε την οργανωμένη μετακίνηση αλλά όχι και την μεμονωμένη, πράγμα που σημαίνει πως περισσότεροι από 5000 φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι στο γήπεδο και εφόσον εξαντληθούν τα εισιτήρια ο Βόλος θα δώσει και άλλα.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας σήμερα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και αύριο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις τρεις το μεσημέρι.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.