Ο Πάρντιου ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Μετά την νίκη του στην Λιβαδειά για τον θεσμό του Κυπέλλου και το σαφέστατο προβάδισμα που απέκτησε ο Άρης για την πρόκριση στην επόμενη φάση, οι παίκτες των κιτρίνων προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι, για το Πρωτάθλημα αυτή την φορά. Και πάλι στην Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.
Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου του Άρη: "Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (21/12, 15:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης για την πρεμιέρα του β’ γύρου. Σήμερα, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις), η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.