Μουντιάλ 2022: Ακόμα ένας «τελικός» για τον Μέσι κόντρα στην Πολωνία

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Μόνο η Γαλλία είναι «ήσυχη» στο σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι υπόλοιπες επτά ομάδες του Γ' και του Δ' ομίλου θα παλέψουν για τα υπόλοιπα τρία σημερινά εισιτήρια της επόμενης φάσης, ενώ για ένα από αυτά ο Μέσι καλείται να παίξει ακόμα έναν «τελικό».

Η πράξη πρώτη της σημερινής ημέρας θα διεξαχθεί στις 17:00 με τους αγώνες του Δ' ομίλου. Οι Αυστραλοί, έχοντας πάρει το υπερπολύτιμο τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Τυνησία, βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ακόμα και η ισοπαλία κόντρα στην Δανία θα τους δώσει την δεύτερη προνομιούχα θέση του ομίλου. Δανία και Τυνησία ισοβαθμούν με έναν βαθμό, με τους Αφρικάνους να υστερούν στην ισοβαθμία, έχοντας χειρότερη επίθεση και σήμερα κόντρα στους Γάλλους χρειάζονται σε κάθε περίπτωση την νίκη, η οποία είτε θα συνδυαστεί με καλύτερο σκορ από ότι αυτή της Δανίας (σε περίπτωση που κερδίσει την Αυστραλία), είτε νίκη με πάνω από τρία τέρματα σε περίπτωση που το άλλο ματς του ομίλου έρθει ισόπαλο.

Στις 21:00 ρίχνεται στην μάχη ο Γ' όμιλος, εκεί όπου ο Μέσι, όπως έγιναν τα πράγματα, δίνει ραντεβού με την ιστορία, αφού αν η ομάδα του ηττηθεί από την Πολωνία, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αποχαιρετά πρόωρα το τελευταίο του Μουντιάλ, ενώ και με ισοπαλία υπάρχουν πιθανότητες να πει «αντίο». Ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του από την άλλη, βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου και τους αρκεί και ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση. Το Μεξικό με τον ένα βαθμό και το -2 στη διαφορά γκολ, χρειάζεται νίκη κόντρα στην Σαουδική Αραβία η οποία θα συνδυαστεί είτε με γκέλα της Αργεντινής, είτε με ήττα της Πολωνίας (στο σενάριο αυτό χρειάζεται να καλύψει και την διαφορά γκολ). Οι Σαουδάραβες με τους τρεις βαθμούς που έχουν, με νίκη περνούν σίγουρα στην επόμενη φάση, ενώ και η ισοπαλία τους αρκεί σε περίπτωση όμως που η Πολωνία νικήσει την Αργεντινή.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
17:00 Τυνησία-Γαλλία (4ος όμιλος), Στάδιο Education City – ΑΝΤ1
17:00 Αυστραλία-Δανία (4ος όμιλος), Στάδιο Al-Janoub – antenna.gr και ΑΝΤ1+
21:00 Πολωνία-Αργεντινή (3ος όμιλος), 974 Stadium – ΑΝΤ1
21:00 Σαουδική Αραβία – Μεξικό (3ος όμιλος), Στάδιο Lusail – antenna.gr και ΑΝΤ1+

Βαθμολογία 3ου ομίλου
Πολωνία 4 (2-0)
Αργεντινή 3 (3-2)
Σαουδική Αραβία 3 (2-3)
Μεξικό 1 (0-2)

Βαθμολογία 4ου ομίλου
Γαλλία 6 (6-2)
Αυστραλία 3 (2-4)
Δανία 1 (1-2)
Τυνησία 1 (0-1)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.