Ο Άρης πλησιάζει σε εξτρέμ

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2022

Τη λίστα με τους ακραίους επιθετικούς ξεσκονίζουν οι ιθύνοντες του Άρη καθώς η απόφαση για την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μοιάζει να είναι ειλημμένη. Τις τελευταίες ημέρες οι Κιτρινόμαυροι βλέπουν ακόμη πιο ζεστά τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, ώστε να καταλήξουν στον "εκλεκτό" και να προχωρήσουν σε deal.


Ανεξαρτήτως της έκβασης που θα έχει η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρείται αδύνατη η επιστροφή του στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, οι Κιτρινόμαυροι στοχεύουν στην άμεση προσθήκη ενός εξτρέμ ο οποίος θα δώσει λύσεις αφενός στη δημιουργία και αφετέρου στο σκοράρισμα.

Το γεγονός βέβαια ότι ο Άρης προχωράει με γοργούς ρυθμούς για την απόκτηση εξτρέμ δείχνει ξεκάθαρα ότι δύσκολα μπορεί να ξανακολλήσει το γυαλί ανάμεσα στην ομάδα και στον Ντανιέλ Μαντσίνι. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Αργεντίνος είτε θα φέρει πρόταση που θα καλύπτει οικονομικά τα “θέλω” της ομάδας και θα παραχωρηθούν τα δικαιώματά του, είτε θα παραμείνει στην ομάδα δίχως να έχει ενεργό ρόλο. Σενάριο που μόνο βλαπτικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τις δύο πλευρές.

Για αυτό και στην ομάδα κινούνται έντονα τα τελευταία 24ωρα για την προσθήκη φορ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αναπτύχθηκε η φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στα Εμιράτα. Ωστόσο, σύμφωνα με ισχυρισμούς ανθρώπων της ΠΑΕ, δεν έχει τεθεί καν θέμα επιστροφής του Έλληνα επιθετικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.