ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Πάντα στην πρίζα, δεν χαλαρώνουμε»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ -  ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ
Εκνευρισμένο και προβληματισμένο βρήκε τον Ραζβάν Λουτσέσκου το τέλος του αγώνα του ΠΑΟκ με τον Βόλο, κάτι που φάνηκε και κατά την διάρκεια του ματς όταν πέταξε ένα μπουκάλι νερό στο έδαφος, θέλοντας να εκτονώσει την ένταση που κουβαλούσε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός διέγνωσε πρόβλημα στην νοοτροπία που οδήγησε, άλλωστε, και στην κάκιστη διαχείριση του 4-1 που εν τέλει έγινε 4-4. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ περίμενε και από τους έμπειρους παίκτες που βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου να βγάλουν εμπειρία και να παγώσουν τον ρυθμό όπου χρειάζεται, φάνηκε ωστόσο ότι το ευρύ προβάδισμα στο σκορ επέφερε μία χαλαρότητα που είναι ανεπίτρεπτη και δεν θέλει με τίποτα να την ξαναδεί.

Γι’ αυτό και το μήνυμα που έχει αρχίσει να στέλνει μετά το ματς στον εαυτό του και στους παίκτες του είναι «δεν χαλαρώνουμε ποτέ, είμαστε πάντα στην πρίζα, υποψιασμένοι, για να μην πατήσουμε».

Πάνω σε αυτό το-ψυχολογικό-κομμάτι ο κόουτς του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του θα κάνουν μπόλικη δουλειά τις επόμενες μέρες για να πειστούν ότι όλοι αντιλήφθηκαν το δίδαγμα του αγώνα της Κυριακής. Σίγουρα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την απόδοση ορισμένων παικτών, όταν η ομάδα δέχεται τέσσερα γκολ με οργανωμένη άμυνα και το πρόβλημα δεν θα κρυφτεί κάτω από το χαλάκι.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.