Παίρνει τον Μπαμπά Ραχμάν από την Τσελσι ο ΠΑΟΚ!

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Όπως είχε αποκαλύψει το Metropolis 95.5 και η εκπομπή «Στη Σέντρα» ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με την περίπτωση του Φεράρι να είχε απομακρυνθεί.

Ο εκλεκτός του Πάμπλο Γκαρσία για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο 26χρονος Αμπντούλ Ραχμαν Μπαμπά ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Τσέλσι και υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Γερμανία με την φανέλα της Γκρόιτερ Φιρτ. Εκεί κατέγραψε συνολικά 48 συμμετοχές πετυχαίνοντας δυο γκολ αλλά και δυο ασίστ. Οι εμφανίσεις του, κίνησαν την περιέργεια της Άουγκσμπουργκ οι οποίοι τον έκαναν δικό τους, για να έρθει την σεζόν 2015-2016 η Τσέλσι, να αποταμιεύσει το ποσό των 26 εκατ. ευρώ ώστε να τον κάνει δικό του.

Με την φανέλα των μπλε κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές καταφέρνοντας μάλιστα να μοιράσει και δυο ασίστ. Έκτοτε ακολούθησαν διαδοχικοί δανεισμοί με τις Σάλκε, Ρεμς αλλά και Μαγιόρκα να αποτελούν τις ομάδες που τον ενέταξαν στο δυναμικό τους. Ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη ήταν πάλι η πορεία του στην Γερμανία με την φανέλα της Σάλκε με την οποία σε δυο σεζόν, από το 2017 εως το 2019 έκανε 26 εμφανίσεις και πέτυχε 1 γκολ αλλά και μια ασίστ.

Την φετινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Τσέλσι για το πρωτάθλημα της U-23 χωρίς να καταφέρει να κερδίσει την θέση του στην πρώτη ομάδα.

Δείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του παίκτη:



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.