2.700 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για την Φρανκφούρτη, πως ψάχνονται για... επιπλέον οι ομογενείς

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαϊρης

Δύο μεγάλες εξόδους στην Ευρώπη έχει μπροστά του ο Δικέφαλος στους ομίλους του Conference League, για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα παιχνίδια με αντίπαλο την Αμπερντίν στις 26 Οκτωβρίου και την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στις 30 Νοεμβρίου μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας. Ειδικά το παιχνίδι της Γερμανίας βρίσκεται στο επίκεντρο.

Και αυτό συμβαίνει, διότι πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας, κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα έχουν αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια και έχουν κλείσει ξενοδοχεία στην Φρανκφούρτη και σε άλλες γειτονικές πόλεις, ενώ βρίσκονται σε αναμονή για να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα. Με λίγα λόγια, έχουν εξασφαλίσει την μετάβαση τους και την διαμονή τους και απλά περιμένουν να βρουν εισιτήρια του ματς. Με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport και του Metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει 2.700 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του. Τόσα δίνει σε πρώτη φάση η γερμανική ομάδα και λογικά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Θυμίζουμε πως η φιλοξενούμενη ομάδα παίρνει το 5% των εισιτηρίων από την συνολική χωρητικότητα του εκάστοτε γηπέδου. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει συνολικά αυτόν τον αριθμό. Εισιτήρια που θα αντιστοιχούν τόσο στην θύρα που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς, όσο και στα VIP.

Σαφέστατα και είναι ένας σημαντικός αριθμός. Πρακτικά όμως είναι μικρός. Διότι η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη. Ακόμη και 8.000 εισιτήρια εάν είχε ο ΠΑΟΚ στην διάθεσή του, κάλλιστα θα τα κάλυπτε για τις ανάγκες των οπαδών του. Προφανώς και περισσότερα. Ας μην ξεχνάμε πως στην Γερμανία, ζουν χιλιάδες ομογενείς, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει βεβαίως η πληροφορία, πως αρκετοί ομογενείς, έχουν έρθει σε επαφή με φιλάθλους της Άιντραχτ για να εξασφαλίσουν, μέσω αυτών, εισιτήρια. Ακόμη όμως κι αν τα καταφέρουν (έχει συμβεί στο παρελθόν με επιτυχία), δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην θύρα που θα φιλοξενήσει τον κύριο όγκο των οπαδών του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση, η ζήτηση είναι μεγάλη. Μάλιστα, σύμφωνα με χθεσινή πληροφορία, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν ναυλώσει τσάρτερ για να ταξιδέψουν στην Γερμανία. Άλλοι, επίσης προνοητικοί, όταν έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων του ομίλου, “έκλεισαν” αεροπορικά εισιτήρια από το αεροδρόμιο των Σκοπίων με πτήση προς την Φρανκφούρτη ή άλλες πόλεις. Κάποιοι άλλοι, τσέκαραν εισιτήρια και μέσω Σόφιας.

Ο ξεσηκωμός είναι μεγάλος, όμως με την σωστή οργάνωση, μπορεί να γίνει πρακτικά ένας προγραμματισμός που μπορεί να αποδώσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.