1.050 παθιασμένοι ΠΑΟΚτσήδες στο πλευρό του Πρωταθλητή στο Μάλμε

Γιώργος Καστάνης04 Αυγούστου 2024

Την δυναμική υποστήριξη των φιλάθλων του, θα έχει ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μάλμε στην Σουηδία.

Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, ο ΠΑΟΚ ήταν τιμωρημένος και δεν υπήρχε η δυνατότητα της εκδρομής για δεκάδες φιλάθλους της ομάδας. Πλέον, σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στην Σουηδία, οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν την θερμή συμπαράσταση 1.050 και πλέον φιλάθλων. 

Οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Σουηδία, από κάθε σημείο της Ευρώπης. Χωρίς υπερβολή τα 1.050 εισιτήρια που αντιστοιχούν στους φίλους της ομάδας, είναι λίγα, για να καλύψουν την πολύ μεγάλη ζήτηση που ούτως ή άλλως υπήρξε και μετά την πρόκριση επί της Μπάνια Λούκα.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν για το ταξίδι, κυρίως για όσους επέλεξαν να ξεκινήσουν από την Ελλάδα, η αγάπη για την ομάδα τους, ξεπερνά κάθε εμπόδιο. Ξεπερνά κάθε δυσκολία.

Θυμίζουμε πως οι τιμές των εισιτηρίων (και οι θύρες) για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι:   Fans (Away sector) 17, 37, 38: 19 € / 220 SEK.

Στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στην Τούμπα, στις 13 Αυγούστου, εκτιμάται πως θα σημειωθεί η μεγαλύτερη προσέλευση θεατών τους τελευταίους μήνες. Η προσμονή για την πρόκριση στο League stage του Champions League είναι πολύ μεγάλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.