Διήμερο ρεπό θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΛ και από την Τετάρτη θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Super League 2
Μάλιστα την Κυριακή θα δώσουν φιλικό εκτός έδρας με τον Πανιώνιο.
Στο παιχνίδι των Ιωαννίνων ο Μπαριέντος δεν έπαιξε γιατί είχε πυρετό, ο Κουσουνού ίωση, ο Βαφέας έπαιξε αν και ελαφρά τραυματίας, ενώ τραυματίας ήταν και ο Τάχατος.
Ηρθε το δελτίο του Μπακαλιάνη και υπολογίζεται για τη συνέχεια, ενώ έπαιξαν οι νεοαποκτηθέντες Λυμπεράκης και Δούμτσης.
Καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα και ο Αλέκος Βοσνιάδης ότι θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και θα ανέβει στα μεγάλα σαλόνια της Super
League
Στο παιχνίδι πρωταθλήματος θα λείψει λόγω καρτών ο Θανάσης Παπαγεωργίου
Ηλίας Μπίνας
Τα mini εισιτήρια διαρκείας
Ξεκίνησε σήμερα 3/2/2025 η διάθεση των mini εισιτηρίων διαρκείας για τα playoffs. Οι φίλαθλοί μας που θα προμηθευτούν τα Mini Playoffs Tickets, θα παρακολουθήσουν με χαμηλότερο κόστος 4 εντός έδρας αναμετρήσεις, εξασφαλίζοντας θέση στο ΑΕL FC ARENA, θα διατηρήσουν και αυτοί την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2025-26 τις προνομιακές τιμές των αρχικών εισιτηρίων διαρκείας (100€ στο Νότιο Πέταλο, 150€ στην Ανατολική Κερκίδα και 230€ στη Δυτική Κερκίδα).
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία μας Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος) καθημερινά 10:00-17:00 και το Σάββατο 10:00-15:00. Παράλληλα τίθεται εκ νέου σε λειτουργία η ηλεκτρονική αγορά μέσω της Viva (more.com). H παραπάνω διαδικασία ολοκληρώνεται στις 21/2/2025.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρες 1-2, 23 – Nότιο Πέταλο: 30€
Θύρες 3-10 – Ανατολική Κερκίδα: 40€
Θύρες 14-21 – Δυτική Κερκίδα: 60€
«Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει τους
Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Μακεδονικό και Καμπανιακό. Η ομάδα βγήκε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια με 12 βαθμούς διαφορά από τον 2ο και με το σύστημα που εφαρμόζεται στα Playoffs ξεκινά από το +6. Οι χιλιάδες βυσσινί οπαδοί θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν, δίνοντας παλμό και ώθηση, γεμίζοντας τo ΑΕL FC ARENA ώστε να είναι απόρθητο κάστρο, αποτελώντας τον 12ο παίκτη μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Super League» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου.