Πέρασε από τον Εύοσμο ο Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου (pics)

Χάρης Εμμανουηλίδης29 Σεπτεμβρίου 2024


Το δύο στα δύο πέτυχε ο Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου καθώς νίκησε τον Αίαντα με 2-0 για τον δεύτερο όμιλο της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ορθολογικές επιθέσεις ΑΛΛΑ πολύ μεγάλο επιθετικό πρόβλημα και έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ στην διάρκεια του αγώνα. Ένα θέμα που όπως ο κ. Μποικογλου θα λυθεί στην συνέχεια με τις επιστροφές δύο με τριών ποδοσφαιριστών που θα λύσουν το πρόβλημα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του κ.Κοτσερογλου έδειξε από την αρχή ότι τουλάχιστον δεν ήρθε για να χάσει. Παίζοντας περισσότερο με το μυαλό της στα αμυντικά καθήκοντα (παρά τις παραινέσεις του προπονητή της για να παίξουν οι παίκτες πιο μπροστά) κατάφερε να είναι ουσιαστική και να πετύχει ένα γκολ ανά ημίχρονο.

Αίας Ευόσμου - Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου 0-2

Σκόρερ: Κατραντζόγλου (14’), Μίκρας (57’)

Διαιτησία: Ντάκος (Β. Νατσιόπουλος, Σαμουρκασίδης)

Αίας (Μποΐκογλου): Σιώμος, Χιμετίδης, Κεραμιδόπουλος, Καλεμκερίδης, Σμίλκος, Λίπο, Θεοδωρίδης (46’ Σωφρόνογλου), Μπαλάσης (54’ Τομπουλίδης), Γουδάκης (62’ Αντωνόπουλος), Κιλινκαρίδης, Γουδάκης Α. (46’ Σπυρίδης)

Μακεδονικός (Κοτσέρογλου): Πάντος, Μίκρας, Δημούδης (78’ Μυτιληνέλης), Χαιντούντης, Μαλιολάρι, Αντρέου (78’ Καραγιαννίδης), Ανδρεανίδης, Δασκουλίδης (53’ Καπετάνογλου), Κατραντζόγλου, Γαβρίδης (67’ Ζαχαριάδης), Τσελεκίδης (53’ Χουρίδης)



Πολλές φορές σε διάφορα θέματα λέμε την φράση ....ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Αγ.Βασιλειου Μπάμπη Γαβριδη.

Ένας παίκτης πάνω από όλα με ήθος αγωνιστικό αλλά και ανθρώπινο και σίγουρα το να παίζει μέχρι τα σαράντα του είναι δείγμα της πολύ καλής εξωγηπεδικης ζωής του.

Σίγουρα τέτοιες περιπτώσεις παικτών είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους νέους που ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα

ΣΤ.Μ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.